Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се е устремил към нова

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се е устремил към нова
Коментари Харесай

Борисов се подготвя за мач срещу Пирин. Не свиква Изпълнителната комисия

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се е устремил към нова победа след тази на изборите на 2 октомври. В момента тече трескава подготовка за утрешния мач, в който някогашният министър председател на България ще води офанзивата на „ Витоша “ против „ Пирин “ (Благоевград) в мач от държавното състезание за ветерани, научи „ Труд news ” от уредниците на шампионата.

 

Затова водачът на ГЕРБ не привиква Изпълнителната комисия на партията, както писаха някои медии.

От ГЕРБ потвърдиха информацията и отхвърлиха да има планувани сбирки на Изпълнителната комисия, на водачите на листи, както и съвещания за сформиране на кабинет.

Мачът е на следващия ден, от 16 часа на стадиона в Бистрица и е на равнище зонални квалификации. Турнирът пък се организира под шапката на Аматьорската футболна лига. Евентуална победа ще класира „ Витоша “ на полуфинал, където противник ще бъде представител на област Варна.

Дотук през сезона Борисов не е пропущал мач за „ тигрите “, спечелили градското състезание в София след 1:0 над „ Славия “ през есента.

В първия ден на март той вкара на 2 пъти против „ Сливнишки воин “ по пътя към седми трофей в шампионата за ветерани.
Преди година „ Витоша “ (Бистрица) завоюва финала след 4:2 над „ Локомотив “ (Пловдив). Попаденията за първенците тогава осъществиха Емил Гъргоров, Николай Николов, Николай Божов и самият Борисов.

 

Последвайте ни към този момент и в Телеграм и Туитър!     

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР