Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се е срещнал днес с

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се е срещнал днес с
Коментари Харесай

Борисов се срещна с посланиците на ЕС, изрази тревога от обстрела на АЕЦ Запорожие

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се е срещнал през днешния ден с посланиците от страните членки на Европейския съюз, заяви самият той в профила си във Facebook. Домакин на срещата е бил посланикът на Чешката република в България Лукаш Кауцки, защото родината му е ротационен ръководител на Съвета на Европейски Съюз сега.

" Тази заран за мен беше наслаждение да се срещна с посланиците на страните от Европейския съюз. По време на срещата обсъдихме всички детайлности към провокациите, свързани с политическата обстановка в страната и процесите към образуването на устойчиво държавно управление ", разяснява ръководителят на най-голямата парламентарна група, която ще бъде и първият мандатоносител.

Пред европейските посланици Борисов е изразил паниката си от продължаващия обстрел на украинската АЕЦ " Запорожие ", която се намира под съветски надзор. За обстрела се упрекват взаимно и двете страни във военния спор.

" И през днешния ден пред нашите европейски сътрудници показах своите опасения по тематиката, за които предизвестявам обществено от месеци ", разяснява водачът на ГЕРБ във връзка разрушенията наоколо до нуклеарните реактори, резултат от попадение на изстреляни снаряди през уикенда.

Борисов се среща с посланиците на Европейски Съюз дни преди да получи първия изследователски мандат от президента в опит да сформира постоянно държавно управление, на фона на напрежение в Народното събрание по въпроса за връщането на хартиената бюлетина и безапелационния отвод на Политическа партия и Демократична България да поддържат кабинет с мандата на ГЕРБ.



 
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР