Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се е настанил в стария

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се е настанил в стария
Коментари Харесай

Борисов се настани в стария кабинет на Тодор Живков в бившия Партиен дом

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се е настанил в остарелия кабинет на Тодор Живков в някогашния Партиен дом, заяви. Кабинетът на Бойко Борисов се намира на втория етаж, където са и стаите на парламентарните групи и на водачите им. Лидерът на ГЕРБ обаче се е разположил в най-големия кабинет, където е работил дългогодишният общоприет секретар на Централен комитет на Българска комунистическа партия Тодор Живков.

Кабинетът на Борисов се намира в обособен кулоар от другите на втория етаж, където се намира и пленарната зала.

До дясната врата има табелка " Бойко Борисов - ръководител на комисията по външна политика ", само че някогашните кабинети на Живков са огромни и обгръщат пространството и зад двете порти на фотографията.



Лидерът на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова до неотдавна е употребила кабинета, намиращ се по диагонал на тези на Живков. Наскоро обаче тя се е преместила, защото тази стая е обособена в нещо като приемна на ГЕРБ за значими срещи, инфомират източници на OFFNews.



На по-малко от 10 метра от кабинета на Борисов се намира кабинетът на ръководителя на парламентарната група на Движение за права и свободи Делян Пеевски. Той е ситуиран в края на по-тесния кулоар, където се намират стаите на останалите парламентарни групи.



По информация на OFFNews допреди глобеният по " Магнитски " народен представител да стане ръководител на парламентарната група на Движение за права и свободи, кабинетът е стоял без табелка. Прави усещане, че от трите кабинета само този на Делян Пеевски е с коледна декорация.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР