Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов събра депутатите си на среща

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов събра депутатите си на среща
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Инатът на ПП ни връща в началото

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов събра депутатите си на среща в централата на партията преди началото на парламентарната седмица.
Прочетете още
Борисов разяснява оферти документ от " Продължаваме промяната ", който ще бъде гласуван до края на седмицата в Народното събрание.

" Ние предложихме подобен вид, който не се одобри - в този момент, копирайки ни, оферират същото. Техният дебелоглав ни връща първоначално ", разгласи Борисов.

" Вътре са написани неща, доста от тях безконтролно, тъй като тези хора към този момент 2 години са министри, министър председатели и можеше доста от тези неща да са в доста работна фаза или даже приключени ", добави водачът на ГЕРБ. 

" Това, че " Промяната " си отпътува скоропостижно, донесе единствено разцвет и не толкоз надълбоко бъркане в джоба на българина. Това е реалност ", сподели още Бойко Борисов.

" Партията на " Промяната " е обезглавила българската енергетика, след година и половина ТЕЦ-овете в Маришкия басейн завършват. Трябват ни нови реактори. Никой разбиращ енергиен специалист не би се съгласил да си унищожим 60% от производството на сила. С това се взима 4% от Брутният вътрешен продукт. Незабавно внесете предложение и задължете служебното държавно управление да не допусне тази злополука ", прикани той.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР