Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов събира утре Изпълнителната комисия на

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов събира утре Изпълнителната комисия на
Коментари Харесай

Борисов: ГЕРБ ще влезе в залата и ще гласува против кабинета на ИТН |

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов събира на следващия ден Изпълнителната комисия на партията и ще бъде взето решение предлаганият от " ИТН " кабинет да не бъде подсилен. Депутатите ще влязат в пленарната зала за вота и ще гласоподават " срещу ". ГЕРБ няма да взе участие " в каквото и да било ". 

Това разгласи Борисов посредством включване във фейсбук от софийското село Губеш, където нагледа ремонта на къщите, потърпевши от ураганен вятър.

Той изясни, че е изгубил и последната заблуда, че партиите могат да се схванат, а ГЕРБ няма да взе участие, тъй като след това ще ги обвинят за сриването на страната. 

" ГЕРБ желаеме да сме разнообразни от Движение за права и свободи, Българска социалистическа партия, Има Такъв Народ, Демократична България, " Изправи се БГ! Ние идваме ". Показваме и чакаме. Ако народът ни желае да оказваме помощ, ще оказваме помощ с каквото можем, както и до момента. Ние оценки за гласоподавателите не даваме ", съобщи някогашният министър председател.  

Под прицела му, както нормално, влязоха президентът Румен Радев - " кръстникът на това държавно управление " и служебния кабинет.

" Лъжа е, че служебното държавното управление е нараснало приходите. Те сега стопират ДДС-то, не изплащат на фирмите. На пръв взор наподобява, че страната има пари, а в действителност това са непознатите пари, които в следствие ще ги изплащат. С една дума те се оказват доста мошеници. Измамници. И с всяко свое деяние тъкмо това вършат. Днес Кирил (Петков) споделил, че спрял финансовите потоци към ГЕРБ и така нататък При нас в никакъв случай не е имало потоци. Никога! Провалът на служебното държавно управление е застрашителен ", отсече Борисов.  

Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР