Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов с пореден извънреден брифинг. По-добре

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов с пореден извънреден брифинг. По-добре
Коментари Харесай

Борисов: Няма българин, който да ме стигне в следващите 50 години като успехи

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов с следващ ексклузивен брифинг.

" По-добре да не влизам в пленарната зала. За да не озорвам полицията, а аз ги почитам. Българска социалистическа партия има 30 депутата! Как ще ръководи. На петия ден някой ще се разсърди и ще падне държавното управление ".

" Шестият с 5% предлага решение (б.р- " Изправи се! Мутри вън! " ) ". Това е несеризоно. Мая Манолова си има Велислав Минеков, Бойко Рашков и Стойчо Кацаров. Те и в този момент си ръководят страната. Направо Радев да си откри еднолична тирания. И преди сме живели в подобен интервал. "

" При президентските избори няма късмет да разберем. Вкарват страната в тежка рецесия. Нека да си понесат отговорността. Аз съм се науправлявал. Егото ми е задоволено. Няма българин, който да ме стигне в идващите 50 години като триумфи и като изборни резултати. Не ме блазни президентският пост Искам единствено ГЕРБ да е наред и народът да е добре. "

" Кандидатът ми за президент ще е интелигентен, хубав, висок, с коса и с очила. Ще ви кажа кой е, когато му пристигна времето. Както споделят Царя и Слави Трифонов ", приключи той.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР