Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов с първи коментар за номинацията

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов с първи коментар за номинацията
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Трябваше Трифонов да е премиер, само той може да ги озапти

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов с първи коментар за номинацията на Пламен Николов за министър-председател. Той даде оценка на предлагането на „ Има подобен народ” при включване онлайн в обществените мрежи от фестивал в Котел.

„ Имам единствено една забележка – трябваше да е Слави Трифонов. По добре да поработи 6 месеца, да ги подреди и да продължи различен. Това момче, Пламен Николов, ми наподобява приветлив, несъмнено е сръчен, само че няма самочувствието да взима решения. Единственият отговорен за всичко това е Румен Радев. Защото видяхме коварството му– данъчен лъжец беше назначен за началник на данъчните. Много интелигентен лъжец, съгласно неговите съдружници, от Радев беше назначен за финансов министър. Той даже в прессъобщението си излъга - приходите за „ Хемус” ги написаха като остатък. Хората от Варна, Шумен би трябвало да знаят, че те им унищожиха магистралата”, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който направи първи коментар за номинацията на Пламен Николов за министър-председател. Той уточни, че не го познава, само че за него няма значение кой е, щом не е водачът на „ Има подобен народ”.

Според ексминистъра служебният кабинет и Румен Радев са отмъстили на Трифонов и са почнали да натискат за оповестяване на претендент. Борисов е на мнение, че митингът пред президентството след излизането на представителите на „ Има подобен народ” е проведен точно от президента в съучастничество с Васил Божков.

„ Вчера станахме очевидци и на друго – вътрешният министър призна, че се е намесил в изборите. Рашков, ГЕРБ в България отново ви победи. Пак не съумя, макар репресиите и натиска. Направиха машинациите в чужбина. Рашков да върви да гони учителките и медицинските сестри, че дали своят вот на изборите. И се хвали от трибунката. А добре, че ние им казахме, че се е нараснал натискът по границата”, упрекна Борисов. Той е на мнение, че президентът е в суматоха и че е посял ненавист.

Радев сътвори война сред политическите партии. Единственият късмет, който виждам аз, е Слави да излезе и да ги озъпти. За да се съберат и да ръководят – 2,3 5 години. Моля го, Слави, да излезе и да се схванат. Ние не желаеме да управляваме. Да се съберат и да си поемат отговорността за обидите, компроматите и нелепостта. Хората едно по едно почват да съпоставят – и медиците виждат, че няма пари, и земеделците”, сподели Борисов и акцентира, че новите случаи на ковид през днешния ден са фрапантно повече от предходните дни. Той предизвести, че след септември нещата ще се влошат.

„ Измежду партиите има съмнение. Аз съм работил със Симеонов, Сидеров и Каракачанов. Знам какво е да дойдат едни мъже и да упорстват за своето. Не знам по какъв начин ще се оправят”, добави експремиерът.

Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР