Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разкри на среща с ПГ

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разкри на среща с ПГ
Коментари Харесай

Лидерът на ГЕРБ разкри, че посредници свързани с Петков и Василев са спечелили 800 млн. лв. от продажба на българско оръжие за Украйна

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разкри на среща с ПГ на ГЕРБ-СДС, че сред 40 и 50 % от парите, които България е спечелила от продажбата на оръжие за Украйна, са усвоени от медиатори. По думите му от 4 милиарда, 800 милиона лв. са усвоени като комисионни от медиатори, което е свръхпечалба и към нея не се поставя надценката. Според Борисов тези медиатори са свързани с някогашния министър председател Кирил Петков и някогашния финансов министър Асен Василев.
 
Ето какво сподели той: 
" Те фактически няма да имат проблем с българското правораздаване. За такива стотици милиони долари, в случай че тези разлики се намерят, не упреквам никого. Но познавайки сътрудниците си, когато излиза от джоба на техните данъкоплатци, всеки $ или евро, доста деликатно ще проследят пътя.
Но аз мога единствено политически да кажа – отлично, че са го правили, с цел да стигне оръжие до Украйна, и да осъдя държанието им, в случай че са превили всичките тези неща ".
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР