Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разказа, че на конгреса на

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разказа, че на конгреса на
Коментари Харесай

От ЕНП питали Борисов кога ще се върне на власт

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов описа, че на конгреса на ЕНП го питали по кое време ГЕРБ ще се върне на власт. Това описа самият той по време на среща с партийния актив в Кюстендил.

„ И би трябвало да ви кажа, че на конгреса на ЕНП в Ротердам всеки въпрос, на всички сътрудници, изключително на Републиканския институт на Съединени американски щати, напоследък свикнааха да говорият от името на Щатите... Ние 20 години работим със Съединени американски щати. Въпросът на Републиканския институт беше - готови ли сте наесен да се върнете на власт. И аз споделих - първо би трябвало да ми отговорите вие на един въпрос и тогава аз ще отговоря на ваши ”, описа Борисов.

„ Състоянето на страната и живота на българите сега е катастрофично - нещо, което ГЕРБ не би позволил - макар войната в Украйна, от която България има и изгоди, военпромишленият комплекс работи на макс ”, сподели той.

Ето какви са прогнозите му: „ Или незабавно, или след това да се оправят сами. Събрах Дончев, Горанов, финансисти - сметахме, сметахме, с нови 4-5 милиарда на година и при разноските, които сега се вършат, и при тая инфлация, и при тая пустота, която стана в страната за година и половина... Няма оправия... Това, което хората не схващат - сега ви грабят, бе, хора, по 30 000 на дете ви грабят ”.

Борисов беше именуван от кмета на Кюстендил Петър Паунов през цялото време „ министър председател ”, написа БНР. Самият Паунов е някогашен член на Съюз на демократичните сили, само че на последните локални избори беше подсилен от някогашните ръководещи.



 
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР