Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разчита Румен Радев да се

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разчита Румен Радев да се
Коментари Харесай

Борисов спокоен: Мераклии за премиери винаги ще се намерят

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разчита Румен Радев да се оправи със задачата да откри длъжностен министър председател по новите правила. Има Конституция и тя би трябвало да се съблюдава, съобщи той пред медиите в коридорите на Партийния дом.

Мераклии за министър председатели постоянно ще се намерят , регистрира той. Президентът е виновен човек и на него може да се разчита да не влезем в колизия, показа Борисов.

По тематиката за това, че след изборите за избран интервал ще имаме 480 депутати и депутати с двойни заплати, водачът на ГЕРБ се възмути, че не го питат за какво в последните дни на кабинета се раздават централи, вършат се назначения в Митниците . Има хора, които са мислили за Конституцията, аз съм се доверил на Христо Иванов, въпреки всичко господин Славов е лекар по конституционно право, на тези въпроси. Ще ви отговорят те, предложи Борисов.

Груба неточност е, по мнението му, декапитализацията на държавните енергийни сдружения. Настоящият кабинет еднолично вземал решения. По мнението му по време на акцията Народното събрание би трябвало да излезе в отмора.
 ГЕРБ си трие поддръжката за измененията в Конституцията
ГЕРБ си трие поддръжката за измененията в Конституцията

Гласувайки за измененията в Конституцията, ГЕРБ предотвратявали криза
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР