Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов публикува снимки от 35-ия конгрес

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов публикува снимки от 35-ия конгрес
Коментари Харесай

Борисов говори за войната и енергийната криза в Хановер

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласява фотоси от 35-ия конгрес на Християндемократическия съюз(ХДС) в Хановер, на който участва и той по покана на управлението на организацията.

По време на конгреса председателят на Политическа партия ГЕРБ проведе диалог с ръководителя на фондация " Konrad-Adenauer-Stiftung ", доктор Норберт Ламерт, както и с доктор Герхард Валерс, заместник-главен секретар и началник на Отдела за европейско и интернационално съдействие на фондацията. 

" Запознах ги с настоящата политическа и икономическа обстановка в България и идните предварителни парламентарни избори. Обсъдихме провокациите, които се обрисуват пред Европейския съюз на фона на войната в Украйна и енергийната рецесия, пред която са изправени страните-членки. ", споделя Борисов в пост на своята фейсбук страница. 

" Подчертах значимостта на фондация " Конрад-Аденауер " за развиване на демократичните полезности като показах убеденост, че плановете, които реализира фондацията в България, спомагат за подсилване на демокрацията и затвърждаване на евроатлантизма у нас. ", добавя той.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР