Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов проведе среща с представителите на

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов проведе среща с представителите на
Коментари Харесай

Борисов след заявката на ПП-ДБ: Очаквам разума да надделее

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов организира среща с представителите на Има Такъв Народ. На нея са били разисквани Шенген, еврозоната, Планът за възобновяване и резистентност. От Има Такъв Народ са изразили твърда позиция във връзка с Северна Македония.

„ Не може президентът им да приказва по тази метод и да пренебрегва нашия президент “, посочи Борисов.

По мотив срещите с водачите на парламентарно показаните партии, Борисов съобщи че търси тематики и да знае от тях по какво може да се откри единодушие.

По мотив думите на Асен Василев и Политическа партия, че няма да поддържат държавно управление с присъединяване на ГЕРБ Борисов съобщи: Ние водим диалози по законодателни, финансови и други тематики за първия и втория мандат. Очаквам разсъдъка да надделее “, сподели Борисов.

Лидерът на ГЕРБ добави, че за жалост с изключение на него всички останали приказват предизборно.

„ Ако желаят да се върви на избори да си кажат. Юли месец ще си приказваме със същите хора и ще е същото, тъй като за два месеца няма да има никаква смяна. След локалните избори отново ще водим същите диалози, само че тогава ще се приказва и дали политическата система да е такава “, съобщи Борисов и акцентира, че точно затова поставя всички старания да се сформира държавно управление.  

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР