Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов проведе среща с кмета на

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов проведе среща с кмета на
Коментари Харесай

Борисов: Христо Иванов има силата да трие от „независими“ медии, а КПКОНПИ им е бухалка

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов организира среща с кмета на Перник Станислав Владимиров от Българска социалистическа партия. Борисов е в града за среща с актива на партията, като с него е и цялата парламентарна група.

Запитан от Борисов за спекулациите, че водопроводът, който бе построен по време на водната рецесия в града е противозаконен, Владимиров изрично съобщи, че няма такова нещо. „ Ние в тази община инженери не можем да намерим, само че другояче в обществените мрежи има толкоз доста, че съм спокоен за развиването на България “, добави още Владимиров и съобщи, че течове на вода по улицата към този момент няма и хората усещат това по сметките си. 

Пред стотиците хора в залата някогашният финансов министър Кирил Ананиев разгласи, че без значение от това какво демонстрират социологическите изследвания, ГЕРБ е първа политическа мощ. Той регистрира, че за трите държавни управления на Борисов постоянно се е спазвала фискална политика за опазване на обществените финанси. „ Благодарение на нашите разноски се построява кръвоносната система на България, автомагистрали, пътища, учебни заведения, спортни площадки “, регистрира Ананиев. 

„ Асен Василев и неговата стръв крадат България, от бензина и дизела по 1 лв. на литър, 100 милиона на месец от природния газ, милиарди от „ Джемкорп “. Крадат милиарди от всички покупко-продажби. Те даже ще подминат 10 милиарда на година. Добрата вест е, че изборите идват “, съобщи Делян Добрев и изрази вяра българските жители да са видели всички тези обири.  

„ Когато сме в Перник не мога да не помни, че този спектакъл беше изгорял, Българска социалистическа партия управляваше, а Първанов беше президент. Когато дойдохме първото нещо, което направихме е да оправим театъра. За РЗИ да кажа, които желаеха да ни поставят през днешния ден маски, че за София е от понеделник, само че първо да отидат пред Министерски съвет и да видят тези, които горяха маски и ние им запушваме устата, в този момент тихомълком вкарват новите ограничения “, съобщи Борисов пред актива.

Той регистрира също по този начин, че в Пернишка област има над 10 манастира, църкви, които са реставрирани и издигнати, както и пътищата към тях. „ На Земен на манастира не желаят да му сложат последния пласт. Велоалея няма да създадат. Чест му прави на индивида, кмет на Българска социалистическа партия, излезе да ме посрещне, само че улиците са направени, тръбопровод, всичко това е за хората “, сподели още водачът на ГЕРБ. Той дефинира като абсурд това, че при най-хубавия кмет на Българска социалистическа партия в Перник нямат нито един народен представител от там, а ГЕРБ имат.

„ Грешката на в този момент ръководещите е, че се пробват да лъжат хората и ги излъгаха, към този момент година и половина, тъй като Бойко Рашков, Кирил, Асен са от година и половина. Тоест битката с корупцията се докара до няколко дейности. КЕВР по време на нашето ръководство сложихме някогашен народен представител от Демократична България, с цел да може той да е оптимално безпристрастен. Настоявахме сходен човек да остане на регулатора, само че те с цел да покажат своята надменност отхвърлиха, макар нашите предизвестия, че това момче не става “, съобщи още Борисов и добави, че противозаконни дейности се правят, не тъй като не познават закона, а тъй като мисленето им е нелегално. 

„ Що се касае до вчерашния запис, който мислех да не разясня, в случай че още веднъж те посредством неистина не се пробват да ни изкарат отговорни. Само, че още когато ни арестуваха споделих, че няма да бъдем толкоз положителни християни и като ни ударят от едната страна да мълчим. При Цветанка Ризова „ извънредно “ отиде Атанас Атанасов, който ми е бил заместител и бях сигурен, че ще каже, че ГЕРБ и Борисов са отговорни. А на нас ни го дадоха сътрудниците от „ Възраждане “, до момента в който си върви онлайн по Дари и на уеб страницата на Народното събрание. Сега пък Христо Иванов споделил, че пропагандата на ГЕРБ ги нападна, но каквото самичък си направиш, никой не може да ти го направи. Ние единствено се възмутихме за свободата на медиите, тъй като завършващата му фраза е да бъде заличен записа от самостоятелната медия Дарик. Значи Христо Иванов има силата да трие от самостоятелните медии. Вие притежавате цялата агитация, може да триете от уеб страниците. За тях не е проблем да приказват за орган, който да бъде най-силната теза за господство на закона, който издигат, не на галено да назовават бухалка “, разяснява още Борисов и добави, че новото КПКОНПИ за тях е „ бухалка “.

„ Тук е въпросът дали може още един да се хване за бухалката, тъй като Политическа партия, Нинова и останалите са се хванали. И ние в този момент да питаме това частна бухалка ли е или можем да се включим “, пошегува се Борисов.

Той разяснява и думите на Христо Иванов за Георги Марков, че ще бъде нападат от Демократична България във връзка предишното им, с цел да не им препишат комунистът Бойко Рашков. 

Борисов регистрира, че на никое място в записа не се чуват решения или разисквания за цените на тока, инфлацията. Лидерът на ГЕРБ попита в последна сметка кое е правилно, тъй като единствено преди дни Нинова и Асен Василев твърдят, че всичко в страната е прелестно и няма никакви проблеми. Когато обаче става дума за избори не може, тъй като всичко е доста тежко.

Експремиерът поздрави депутатката от ГЕРБ Десислава Трифонова за разкритията и следствието й към скандалния меморнадум за „ Джемкорп “, който Кирил Петков побърза да приключи, все едно в никакъв случай не се е случвал.



Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР