Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов проведе среща с еврокомисаря по

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов проведе среща с еврокомисаря по
Коментари Харесай

Бойко Борисов разговаря с комисар Оливер Вархеи: Трябва да бъде сложен край на политическото безвремие в България

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов организира среща с еврокомисаря по разширението Оливер Вархеи. Двамата разискаха европейската вероятност на Северна Македония.

„ България извърши своя дълг да поддържа европейската вероятност на Република Северна Македония и в този момент е време нашите съседи да изпълнят своите задължения за конституционно гарантиране правата на жителите на Северна Македония с българско съзнание “, акцентира Борисов пред Вархеи.

Лидерът на ГЕРБ е сложил на вниманието на комисаря недопускането на българския евродепутат Андрей Ковачев. Борисов е подчертал, че сходно държание на управляващите в Северна Македония е в несъгласие с Договора за добросъседство сред двете страни, както и не дава отговор на европейските полезности за независимост на придвижването. Благодарих на комисаря за реакцията на европейските институции по проблема.

„ По време на диалога срещнах комисар Вархеи с напъните на ГЕРБ за образуването на устойчиво постоянно държавно управление. Трябва да бъде комплициран завършек на политическото безвремие в България и ние от ГЕРБ-СДС сме твърдо решени да предложим специалисти, които да могат да изведат България от рецесиите “, съобщи още Борисов.

 
Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР