Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов промени в последния момент графика

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов промени в последния момент графика
Коментари Харесай

Бойко Борисов с изненадваща визита в Приморско

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов промени в последния миг графика си и изненадващо се появи в Приморско, вместо в Царево в четвъртък следобед, с цел да надъха локалната партийна конструкция за изборна победа още на първи тур.

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Приморско е локалния гражданин - четвърто потомство приморчанин Иван Гайков, който се употребява с голяма поддръжка освен в родния си град, само че и в Китен, Ново Паничарево, Ясна поляна, Веселие и Писменово.

„ Иван Гайков е мощната кандидатура на ГЕРБ Приморско за кмет на общината! Заедно със мощния тим зад себе си, Иван ще продължи да се грижи отговорно за Приморско и да го развива като привлекателна дестинация за туризъм и бизнес.

С поддръжката от страната Приморско ще продължи да бъде и положително място за живеене “, написа след срещата си с претендент кмета на Приморско Борисов във Facebook.

Преди да пристигна в Приморско, Бойко Борисов посети новообновената черква в Созопол „ Св. Св. Кирил и Методий “, за която държавното управление на ГЕРБ е дало над 1 млн. " Църквата е възобновена, структурата в укрепена, иконостасите са реновирани. Това правехме ние - строяхме църкви, манастири, джамии, католически храмове. Построеното от нас ще остане! ", безапелационен беше някогашният министър председател.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР