Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължава с предизборните си обиколки.

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължава с предизборните си обиколки.
Коментари Харесай

Борисов: ПП мразят народа. Хората все ме питат: Кога ще се върнете, кога ще оправите държавата?

 Open photo

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов продължава с предизборните си обиколки. Днес той се среща с жителите на Ахелой.
 
" Като си спомня какво беше преди. Как са карали хората на тоя трафик. А откакто построихме пътя, Ахелой стана прелестно курортно градче ", означи Борисов.

 

" Скромността към този момент не е на мода ", добави той и изброи в числа направеното по време на ръководството на ГЕРБ.

 

" А тези от Политическа партия си ненавиждат народа. И неистина след неистина! Нямало диверсификация. А ние направихме гръцка връзка, пренос към съседите с половин милиард на година. Бившият държавен секретар Помпео пристигна на лекция и сподели: Българя на Балканите е с най-добре построена газова инфраструктура ".

 

Той се пошегува, че предизборно трябвало да наподобява " злобен, да гледа неприятно ", като че ли е " нарамил брадва ".

 

" От " Промяната " викат: " Да ги довършим ", а хората схващат - по какъв начин да довършат народа ", съобщи Бойко Борисов.

 

Относно тематиката за мигрантския напън и корупцията в Гранична полиция той съобщи: " Първо трябваше да се махне Бойко Рашков. После трябваше да се махнат началниците. Служебният министър е тръгнал по вярната пътека... Два спомагателни фактора има, с изключение на спомагателната воля. Турският президент още веднъж да одобри драговолно, че границата е обща. И другият, по-голям фактор Европейска комисия да изиграе своята роля и да прави непрекъснати совалки сред Гърция и Турция ".

 

" Оградата не е Китайска стена. Преминава се. Но когато имаш положителни връзки със съседите - с гърците, турците, всичко се оправя ", съобщи още той.

 

Той добави, че нашите политици " би трябвало непрестанно да вършат совалки, с цел да помирят района, да смъкват напрежението на Балканите ".

 

За военния спор в Украйна той съобщи: " Всеки ден включват и изключват реакторите в АЕЦ " Запорожие ". Това са процеси, които не са доста деликатни. Но случи ли се бойкот, някоя ракета, какво значение има какво сме създали? - Ще убие туризъм, ще убие всичко за десетилетия. Това е нуклеарна бомба - без да се употребява нуклеарно оръжие, може целия район да се съсипе. Защото ние един път сме бити. Помня когато гръмна " Чернобил ". И България е първа по онкозаболявания, тъй като тогава ядохме салати, арпаджик... Това са последствията ".

 

" Хората, които могат да спасят страната са тези, които са потвърдили, че го вършат. И ние сме го правили ", съобщи водачът на ГЕРБ.

 

" Вчера социологията сподели - със 70% са обеднели българите. А Политическа партия са дали 300 000 на " умни " съветници. Майки, татковци, баби, лели, сваковци - всичко е там - коя преводачка, коя за интернет дава отговор... А Румен Гечев бил споделил, че това е най-хубавият бюджет от 25 години насам. А, той е международен първенец, неосъществим. Планетарен първенец по банкрутиране на банки - споделя се Румен Гечев. 24 банки банкрутира. Това е международният първенец ", разяснява той.

 

" Истински се надявам да се вземат бързи ограничения за справяне на вредите от наводнението. Бог беше милосърден - по какъв начин сме се разминали без жертви, не знам. Божа работа. Засега кметът ми сподели, че най-малко два месеца ще би трябвало, с цел да се разчиства, да се проектират мостовете... Има и доброволци, положителни хора, оказват помощ. Работи и тежка техника. След нея може да се вкарат доброволци на смени. И тогава към този момент ще изпратим и ние повече хора ", означи Бойко Борисов.

 

" Хората все ме питат: " Кога ще се върнете, по кое време ще оправите страната? ". А нещата са толкоз счупени, че не знам по какъв начин ще се оправят ", съобщи още той.

 

След това той раздаде подписи и се снима с всички искащи симпатизанти на ГЕРБ.

 

После представителите на ГЕРБ се срещнаха с жителите на Каблешково. Кметицата на селото, която е от Съюз на демократичните сили, изрази своята признателност за направеното по време на кабинетите на Бойко Борисов. 

 

Местните поданици показаха неодобрение, че стадионът, издигнат с техни средства и сили, е оставен да се разрушава и помолиха, когато Борисов отново стане министър председател, да помогне за възобновяване на спортното оборудване.

 

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в !  

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР