Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призови протестиращите миньори и енергетици

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призови протестиращите миньори и енергетици
Коментари Харесай

Борисов зове миньорите да вдигнат блокадите и да седнат на масата за преговори

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призови протестиращите миньори и енергетици да прекратят пътните блокади и да възобновят разговора с властта , написа " 24 часа ". Той акцентира, че блокирането на пътища не е решението, тъй като пречи на останалите жители.

Ако бях министър председател, нямаше изобщо да го докараме до тук, безапелационен бе Борисов. Той акцентира, че преди три години е бил показан проект, координиран с Европейската комисия и синдикатите, съгласно който затварянето на въглищните централи да стане поетапно.

Бившият министър председател посочи, че съдружните сътрудници водят договарянията с протестиращите енергетици, само че нито един път не са поканили ГЕРБ да взе участие в срещите . Някои от нещата могат да бъдат чути и направени при добра връзка. Просто би трябвало да се успокои диалогът и арогантното държание, разясни Борисов.

Той не спести рецензии към ПП/ДБ. По думите му в петък те са отишли на предизборна акция, вместо да защитят Закона за енергетиката в Народното събрание. Според него ПП/ДБ са били длъжни да бъдат в Народното събрание в този миг.
 Денков би разговарял за енергетиката, само че без мегафони и през блокади
Денков би разговарял за енергетиката, само че без мегафони и през блокади

Зад митингите той вижда политически ползи и съответни партии
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР