Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов: Призовавам колегите от ППДБ и

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов: Призовавам колегите от ППДБ и
Коментари Харесай

Парламентът носи отговорност към това служебно правителство

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов: Призовавам сътрудниците от ППДБ и Движение за права и свободи да бъдем на висотата на сътвореното!
Съвпадение била оставката на външния министър

Философията на тази конституция беше направена по този начин, че трите партии в този блок - 167 депутати - ГЕРБ/СДС, ППДБ и Движение за права и свободи да носят отговорност, откакто се реалокира тежестта на избора служебното държавно управление от президентската институция в Народното събрание, съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов във връзка претенциите на Българска социалистическа партия, “Възраждане ” и Има Такъв Народ към служебния кабинет.

“Нека бъдат общителни сътрудниците Христо Иванов, Кирил Петков и Делян Пеевски и да не споделят, че нямат отговорност от това, което сътворихме. Тази философия на тази конституция беше, че в Народното събрание има систематични партии, които могат да поемат освен отговорността, а и с работещ парламент служебното държавно управление да прави нещата, които всяко държавно управление е задължено да прави ”, сподели Борисов. И изясни като инцидентно съвпадане поисканата от него оставка на външния министър и промяната му по предложение на Димитър Главчев с Даниел Митов. Борисов означи, че като ръководител на външна комисия в Народно събрание упорства евроатлантическата политика да бъде обезпечена.

Както “Труд news ” към този момент заяви, поредност от гафове е повода Главчев да изиска промяната на Димитров.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР