Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова в парламента ПП-ДБ да

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призова в парламента ПП-ДБ да
Коментари Харесай

Могат ли изобщо да се смирят умните и красиви „добри сили“?

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов прикани в Народното събрание „ ПП-ДБ да се откажат от своята надменност, непоследователност и недоумение, че с 64 депутати не могат да имат безспорната власт “. Типично в негов жанр обясни на съперниците си, че се държат като дребни деца, на които никой не желае да купи играчка.

Арогантността в държанието на „ положителните сили “ е явна. Прекомерната пренебрежителност, с която се кичат от „ Промяната “, сега е с допълнение от присъщите за „ умно-красивите “ им съдружни сътрудници безочливост и безсрамие. Това е заварката, която към момента крепи обединението на Обединения фронт, както сами пробваха да се нарекат. Явно някой подсказа на Иванкостовия псевдогенерал Атанас Атанасов, че съкращението доста тъкмо ще пасне с добре познатото от социалистическо време Отечествен фронт. Помните ли ОФ-то – присъдружната организация на партията-майка Българска комунистическа партия?! Новото Отечествен фронт по нищо не се разграничава от остарялото – безпринципен общ брой от хора, които просто търсят персонална полза от използването на властта.

Арогантността няма място в естествените връзки. Не единствено в политиката, само че и в чисто човешките контакти нищо не може да бъде реализирано, когато се употребява безсрамие, неучтивост и смелост. Нахалството в политиката не е единствено грозно, само че и безусловно недопустимо. Не просто е надменно, само че и демонстрация на неразумно разсипничество, да пренебрегваш мнението на света за действията си.

Държавата има потребност от устойчиво постоянно държавно управление. Арогантността на 64 народни представители пречи това да се случи.

Златко Станоев
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР