Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призна, че са имали два

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призна, че са имали два
Коментари Харесай

Борисов: Вярно е, имахме два варианта за премиер

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов призна, че са имали два разновидността за министър председател. Първият беше за партийна кандидатура. Ние желаеме постоянно държавно управление, съобщи той на брифинг пред публицисти в Стара Загора. 

" Третият мандат е опасен. Не знаем президентът на кой ще го даде. А и тези, които чакат, ние няма да приказваме с тях, по този начин, както и те не водят диалози с нас ", добави Борисов.

" От ГЕРБ-СДС взехме решение, че това е по-правилното за страната и за излаз от перманентната рецесия, тъй като и след март обстановката ще е същата. Тогава запитвам за какво има политическа система, не може всичко да се стоварва върху президента Радев, а аз не съм този, който ще го пази ", сподели още водачът на ГЕРБ.

" Предприехме разновидността за една безспорна, гражданска фигура, която е на потвърден, интелигентен, съумял, родолюбец, сериозен, потвърден като просветен, познания, умения, връх в неврохиургията ", разяснява Борисов във връзка кандидатурата за министър председател на ГЕРБ на проф. Николай Габровски.

" Той е най-младият член-кореспондент на Българска академия на науките и ние не му възложихме единствено да вземе един лист хартия от президентството, а да организира диалози с цялата отговорност. Има цялостната независимост да направи това, което желае и може ", посочи Борисов.

Той съобщи, че България наподобява извънредно зле извън. 

" Политическата рецесия, неналичието на постоянно държавно управление, с тези упреци към други страни, в никакъв случай не бих разрешил да кажа не. Така не се прави ", съобщи експремиерът.

Ние сме изпуснали тези две години битката с незаконната миграция, съобщи той.   Борисов нападна " Промяната ", че не са посочили воля за битка с корупцията, а са затънали в нея. " Тези некадърници нямат проект. Представяте ли си ние да управлявахме и да ме питате за какво нямам проект ", ядоса се той.                                                                                                                                                                                                                                                 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР