Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов приветства днес в централата на

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов приветства днес в централата на
Коментари Харесай

Борисов пред шефа на Американския еврейски комитет: Каквото Бойко и ГЕРБ са свършили, то се вижда

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов приветства през днешния ден в централата на партията шефа на Американския еврейски комитет Дейвид Харис. Той се обърна в началото към него на британски:

" Хелоу, сър! Радвам се да те видя ", обърна се към Дейвид Харис Борисов.

" Ние предложихме закупуването на Ф-16. Ние предложихме промени в цената на горивата. Ние предложихме промени в правосъдната власт. Ние започнахме диверсификацията на нуклеарното гориво и подписахме контракт с " Уестингхаус ". Ние подписахме Договора за съдействие със Северна Македония. "

Това съобщи водачът на ГЕРБ по време на среща с Американския еврейски комитет.

И продължи:

- Еврозоната. Ние вкарахме България в Европейския банков съюз и в чакалнята на Еврозоната. За страдание това държавно управление се провали.

- Ние започнахме модернизацията на Военновъздушни сили. Първите 8 изтребители изплатихме на 100% и положихме голямо предпочитание и изпитание в този момент в този парламент да вкараме и втората част. За страдание държавното управление не го направи.

- Ние предложихме таван на горивата - нафтата, бензина, газа, с цел да не печелят " Лукойл " и " Газпром " 7 милиарда от България. За страдание държавното управление не го одобри.

- Ние предложихме и промени в правосъдната власт - тъй че да не си вършат нови " бухалки ".

- Ние започнахме диверсификацията на нуклеарното гориво и ние, нашето държавно управление подписа първия контракт с " Уестингхаус ". За страдание това държавно управление не го направи.

- Ние, ГЕРБ като партия, предложихме закон за военно въоръжение на Украйна. Това държавно управление не го одобри.

- Днес стават тъкмо 5 години, откогато със Зоран Заев подписахме контракта и с помощта на нашето предложение Северна Македония и Албания потеглиха по пътя на Европа, а ние ги подкрепихме и за НАТО ", добави Борисов и отсече: " Каквото Бойко и ГЕРБ са свършили, то се вижда ".

Последвайте Епицентър.БГ към този момент и в!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР