Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пристигна при жителите на село

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов пристигна при жителите на село
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Тези една къщичка за птици няма да направят ВИДЕО

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов дойде при жителите на село Ясеновец, Разградско, където на 27 февруари предстоят избори за кмет. Местните го посрещнаха с овации.

На два пъти са отпуснати целеви средства за селото и с помощта на вас има направени 50 улици в селото, сподели претендентът на ГЕРБ за кмет на селото Ахмед Ахмедов, обръщайки се към Борисов.

" Благодарение на вас, господин Борисов, имаме улици, имаме детски площадки. Оценяваме вашата помощ. Има и легнали служители на реда, които са построени поради трафика. Благодарение на вас, уличното осветяване бе сменено на 90 на 100 с нови осветителни тела. Ние не ви забравяме, макар тежката политическа конюнктура ", обърна се още той към водача на ГЕРБ.

" Тежко е да управляваш, да правиш пътища. Идвали сме с джипката да забележим какво е тук. Толкова ги дразнеше тази джипка, че в този момент не слизат от нея. Една година се возят единствено на нея, ще я счупят и нея ", сподели Борисов по адрес на днешните ръководещи.

" На хората можеш да им кажеш, че ще създадем всичко допустимо да изпълниш програмата си, в случай че те изберат за кмет. Така че това можеш да поемеш като ангажимент ", съобщи водачът на ГЕРБ.

" Трябва да мине времето на безхаберието, с цел да продължи работата. Те една велоалея няма да създадат. Една къщурка за птички няма да създадат. Оставяме ги да си приказват, а от вас желая да сте оптимално толерантни и правилни. Мерете си приказките ", добави Борисов и изрази убеждението си, че хората ще изберат това, което ще продължи да ги движи района.

" А нашите пари от джипката, дето приказват, ето ги, те се виждат и хората са удовлетворени ", сподели още Борисов.

На 27 февруари село Ясеновец избира кмет. Кандидатите за поста са четирима. Те са издигнати от Демократична България - Обединение, Българска социалистическа партия, ГЕРБ и Движение за права и свободи. В деня на вота в селото ще бъдат разкрити три секции, в които своя глас по предварителни данни ще могат да упражнят 2494 гласоподаватели.

В прилежащото село Йонково кметът съобщи, че улиците са асфалтирани на 100%.
Благодарение на вас се е случило това, асфалт има и по пътищата до гробищата. Имаме да вършим читалище, бяхте ни дали обещание 1,5 млн., напомни кметът.

Сега който е направил едно читалище, става министър на културата. Ние сме създали доста читалища, музеи и театри, само че никой не го интересува, разяснява Борисов.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР