Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов прати на дъното правителството в

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов прати на дъното правителството в
Коментари Харесай

Борисов: Те знаят, че трябва бързо да избягат

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов прати на дъното държавното управление в оставка от Бургас, където е на среща със симпатизанти на партията си.

Те знаят какво са създали. Знаят за цялостния си неуспех и знаят, че би трябвало бързо да избягат, безапелационен е Борисов.

Една къщурка за птици не с създали, една велоалея. Автомагистрала Тракия година и половина към този момент не се поддържа. Тя към този момент е рискова за вашето здраве и живот. Средната лента не е ремонтирана, тировете карат в спешната, а всички бягат в лявата. Това донесоха. Това не им беше задоволително. Цяла предизборна акция построиха върху Автомагистрала Хемус, сподели Борисов и уточни, че е проблем да стигнеш жив до морето по пътищата на „промяната“.

Тяхната правосъдна промяна беше това да намерят пост на Бойко Рашков. За седем месеца има импортирани три законопроекта от цялата им огромна промяна. Само един от тях е одобри от ръководещата коалиция. Тези момчета са от година и половина министри и се оказва, че при всяка проблематична обстановка има забъркани служители на реда и коли със специфичен режим на придвижване, добави той.
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР