Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поздрави от трибуната на Народното

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поздрави от трибуната на Народното
Коментари Харесай

Борисов и Нинова се бесят с оставки


Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поздрави от трибуната на Народното събрание Корнелия Нинова за локалния избор.

Интересува ме оценката на хората , уточни той в отговор на въпрос на Корнелия Нинова каква е политиката ни за Шенген .

Премиерът отговори на декларацията на соцлидера.

Едва не се претрепал с държавния аероплан . Всички министър председатели употребили държавни самолети. Да ви покажа какъв брой сте дребнава , заяде се с нея Борисов. Той я нападна със заменките на Сергей Станишев . Всичко, каквото е трябвало да се направи за Шенген е направено, регистрира още министър-председателят. Всички европейски институции споделят, че би трябвало да сме там.

Премиерът се ядосва по какъв начин в Европейски Съюз всички водачи и злизали на трибунки да споделят, че ни поддържат за Шенген . А съгласно него сме изпълнили критериите.

Стига сте ми бърборили, че ни подкрепяте за Шенген, дава отговор министър председателят.

Няма да има предложение за първия ден на болничния , стана ясно от думите на Бойко Борисов. Тази заран кметът на Перник бил при него и страната организира на града 2,5 милиона лв..

Лидерът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова посочи, че участието в Шенген е народен приоритет . Тази цел е обединителна, счита тя. За Европейската комисия това носи стопански изгоди. Соцлидерът попита за какво Бойко Борисов е споделил, че не ни би трябвало да влизаме в Шенген. Затова и Нинова попита какво е предпоследното ни желание за шенгенското пространство.

Не може да ми оспорвате правото да ви желая оставката , не се даде соцводачът.

Тя желае да му помогне да разкрие заменките. Те били правени в предишното. Лидерът на Българска социалистическа партия се опита да успокои залата, която се ядоса на думите й.

Премиерът Бойко Борисов уточни, че Нинова има право да му желае оставката .

Той напомни, че два пъти си е давал оставката , а Нинова дала обещание оставката си на алените, а след това се отказала . В къщата на обесения въжето не би трябвало доста да се размахва , сподели водачът на ГЕРБ. Борисов попита Нинова с кое неговото посещаване е ядосало Корнелия Нинова.

Предположи, че това е високият пост в ЕНП на Мария Габриел.

По въпроса с оставките излъгах вас и няколко предприемачи, акцентира тя.

Лидерът на левите предложи поименно да му каже с кои предприемачи е договарял свалянето й от поста . Няма да овладеете Българска социалистическа партия, посочи социалистката.

Заради корупцията на държавните управления на Борисов не сме влизали в Шенген, съгласно нея.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР