Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов потвърди мълвата, която се носи

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов потвърди мълвата, която се носи
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Доц. Ангел Кунчев е в болница с коронавирус

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов удостовери мълвата, която се носи от седмица - че основният здравен контрольор на страната доцент Ангел Кунчев е в болница с COVID-19. Това се случи по време на неподготвено изявление в НДК пред влогъра Симеон Милков, съобщи dir.bg.

Ставайки дума за някогашния Национален действен щаб, влогърът го попита: "Къде изчезна Ангел Кунчев? Много хора питат... ". "В болничното заведение, болен от Коронавирус, за жалост ", отвърна му Борисов.

Доц. Кунчев се самоизолира преди близо месец поради подозрения за ковид. Оттогава той не се е появявал в общественото пространство, което породи доста клюки и догадки за здравословното му положение.

Експремиерът напомни каква е била обстановката при започване на изключителното състояние: "Ние, когато се занимавахме с Коронавирус, нямаше медикаменти, нямаше ваксини, нямаше и медицински протокол. Както се споделя, почнахме да лекуваме с витамин C първоначално. През всичкото това минахме в една страна. Уважение към докторите, тъй като работеха в извънредно тежка конюнктура ", сподели Борисов. Председателят на ГЕРБ разгласи, че когато са пристигнали първите дози на ваксини на "АстраЗенека " у нас, се е наложило да обиколи Европа след абсурда, че те предизвикват съществени странични резултати. "За един ден обиколих цяла Европа и докарах 3 млн. ваксини - "Модерна ", "Пфайзер " и така нататък ", сподели Борисов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР