Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов потвърди мълвата, която се носи

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов потвърди мълвата, която се носи
Коментари Харесай

Борисов потвърди мълвата: Доц. Ангел Кунчев е в болница с коронавирус

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов удостовери мълвата, която се носи от седмица - че основният здравен контрольор на страната доцент Ангел Кунчев е в болница с COVID-19. Това се случи по време на неподготвено изявление в НДК пред влогъра Симеон Милков, съобщи dir.bg.

Ставайки дума за някогашния Национален действен щаб, влогърът го попита: " Къде изчезна Ангел Кунчев? Много хора питат... ". " В болничното заведение, болен от Коронавирус, за жалост ", отвърна му Борисов.

Доц. Кунчев се самоизолира преди близо месец поради подозрения за ковид. Оттогава той не се е появявал в общественото пространство, което породи доста клюки и догадки за здравословното му положение.

Експремиерът напомни каква е била обстановката при започване на изключителното състояние: " Ние, когато се занимавахме с Коронавирус, нямаше медикаменти, нямаше ваксини, нямаше и медицински протокол. Както се споделя, почнахме да лекуваме с витамин C първоначално. През всичкото това минахме в една страна. Уважение към докторите, тъй като работеха в извънредно тежка конюнктура ", сподели Борисов. Председателят на ГЕРБ разгласи, че когато са пристигнали първите дози на ваксини на " АстраЗенека " у нас, се е наложило да обиколи Европа след абсурда, че те предизвикват съществени странични резултати. " За един ден обиколих цяла Европа и докарах 3 млн. ваксини - " Модерна ", " Пфайзер " и така нататък ", сподели Борисов.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР