Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов потвърди, че партията му няма

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов потвърди, че партията му няма
Коментари Харесай

Борисов: Дори с моя опит не се наемам да оправям държавата

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов удостовери, че партията му няма да се възползва от опцията да сформира държавно управление с втория мандат, който по предписание би трябвало да й даде президентът Румен Радев. На среща с актива в Бургас той изясни, че повода за този отвод е тъй като партията си има " евроатлантически правила ".

Обяви, че актуалното държавното управление оставя такава обстановка в страната, че даже той с неговия опит не се наемал да я оправя и разгласи, че няма за какво да си " хаби името ". " Скъсаха подготвен кабинет, тъй като не могат да трансферират отговорността по този начин на служебното държавно управление. Ние в такава политическа обстановка няма за какво да си хабим името. Ние би трябвало, в случай че сме умни като народ, да разберем, че нашите гласоподаватели не са врагове с гласоподавателите на другите партии. Математически ние бихме могли да съберем 121 депутати. Но ние няма да вземем втория мандат, разгласи Борисов.

След като през седмицата не се стигна до гласуването в пленарната зала на плана за връщане на хартиените бюлетини, в този момент Борисов разгласи, че още веднъж ще има измама с вота, която с цел да се потвърди, е необходим кодът. Изрази убеденост, че кодът няма да бъде възложен на ГЕРБ за инспекция и се държи от финансовия министър Асен Василеви двама негови другари.

Изчисли, че на идните избори ГЕРБ би трябвало да победи със 7-8 % разлика, с цел да " не могат да играят с машините ". Очаквано насочи редица рецензии към актуалното ръководство като заключи, че даже " една къщурка за птици " не са създали.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР