Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посети манастира Св. Св. Кирик

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посети манастира Св. Св. Кирик
Коментари Харесай

Борисов: Защо лъжат хората и ги ваксинират с препарати с изтекъл срок на годност?

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посети манастира " Св. Св. Кирик и Юлита " в Асеновград. Той беше посрещнат от пловдивския митрополит Николай.

" Тук сме, с цел да видят всички хора по какъв начин се грижим за манастирите, да идват и те тук и да оказват помощ. Радвам се, че има толкоз младежи ", разгласи Борисов, който е придружаван от десетки младежите на ГЕРБ.

" Радвам се, дядо епископ, че идват хора. Изглежда прелестно ", похвали Борисов поддръжката на манастира. Митрополит Николай описа, че манастирът е от 14 век и има голямо значение за епархията.

Като какъв кандидат-президентът Румен Радев привиква държавното управление? Къде е Стефан Янев? Единственото, което трябваше да направи през днешния ден Радев беше да уволни Стойчо Кацаров! Това разяснява след обиколката на манастира Бойко Борисов.

" За разлика от Румен Радев аз съм виновен човек. Когато разбрах, че е допустимо “Астра Зенека” да дава странични резултати, я стопирах неотложно. Но обиколих целия Европейски съюз, с цел да осигуря 3 млн. дози други ваксини! Сега лъжат хората и ги имунизират с препарати с изминал период на валидност ", разяснява Борисов.

" Здравният министър на Румен Радев прави закононарушение към народа. Продадоха и подариха нашите ваксини на други страни, в този момент слагат на българите ваксини с изминал период на валидност? Работят ли тези ваксини? Безвредни ли са за живота и здравето на хората? ", попита той.

" Уплашеният Радев видя, че имунизират хората са с изминал период на валидност - по тази причина свика среща на тематика ковид. Имитира подправена угриженост, само че истината е, че го е боязън, че ще загуби изборите ", уточни Бойко Борисов.

" Вместо да понесе отговорност за хаоса, Радев си прави избирателен пиар с ковид и имитира угриженост. Две години безхаберие. Помните ли, че се качи на Шипка, с цел да каже, че няма ковид?! Защо стопираха зелените коридори? Ние правихме по 43 000 имунизации дневно. Румен Радев е персонално виновен за рецесиите, които тресат България в последните месеци - чудовищна инфлация, взрив на вируса, растеж на цените на тока, газа, на стоките ", съобщи водачът на ГЕРБ.

" Васил Велев през вчерашния ден разкри, че над 88 милиона са били откраднати от търговците на ток. Изтекли са по “пътя на Копринката”. Вече започвам да си мисля, че подвигат цените на тока, с цел да крадат. Призовавам Румен Радев да си уволни некадърните министри и да приложи потвърдено работещия ни модел за справяне с енергийната рецесия. Готов съм да му пратя Делян Добрев още през днешния ден, съобщи Борисов.

" Бойко Рашков какво ще извади против нас този път, с цел да замаже хаоса и рецесиите?! Преди твърдеше, че ядем хора, ами в този момент? Служебният кабинет стана за смях - към този момент повече от месец не могат да намерят въжета и влекачи, с цел да изтеглят “Вера Су” от Черно море. Безхаберието им трови морето! Днес още веднъж прекратиха интервенцията с претекста, че им се било скъсало въжето. Сигурно ние сме отговорни и за това?! ", уточни още той.
https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/170724148590742https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/841314149838236https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/405322651301482https://www.facebook.com/boyko.borissov.7/videos/305966991042381


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР