Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поиска оставката на министъра на

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов поиска оставката на министъра на
Коментари Харесай

Бойко Борисов поиска оставката на спортния министър Димитър Илиев

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов изиска оставката на министъра на младежта и спорта Димитър Илиев. Той сподели това пред публицисти в коридорите на Народното събрание. Борисов още веднъж прикани и ръководителят на Българския футболен съюз Борислав Михайлов неотложно да се отдръпна от поста си.

Калин Стоянов не би трябвало да си подава оставката като министър на вътрешните работи, сподели Борисов. По-рано през днешния ден от ПП-ДБ приканиха той да напусне поста.

" Спортният министър би трябвало да си подаде оставката неотложно, тъй като нагнетяваше напрежението. Преди това би трябвало Борислав Михайлов да си подаде оставката, неотложно! Терзиев, който разреши да се съберат агитките на кротичък митинг - по какъв начин по този начин ще събираш враждуващи агитки на кротичък митинг? Заради един, да не го нарека Борислав Михайлов с най-обидните думи, в София се проля кръв и Терзиев го позволи това нещо. Вследствие на което, тези провокации нямаше по какъв начин да се подминат. И най-интересното е, че в 7.30, когато София гори, получавам имейл за среща от кмета на София. В 7.30 - вместо да си гледа града, той ми написа имейл ", уточни още Борисов. 
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР