Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов подчерта, че споразумението с Продължаваме

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов подчерта, че споразумението с Продължаваме
Коментари Харесай

Бойко Борисов също отрече коалиция с ПП-ДБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов акцентира, че съглашението с „ Продължаваме Промяната – Демократична България ” за взаимно ръководство с ротационен министър председател не е коалиция.

„ Не е коалиция. Ако е коалиция, аз и Кирил Петков ще сме министър председатели или министри. Аз го назовавам отговорно държание на диаметрално противоположни като ненавист партии и със 100% идентични стратегии ”, акцентира той.

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов посъветва водачите на „ Продължаваме промяната “ и „ Демократична България “ да не четат вести преди да сформират държавно управление.

Той направи коментара си в Пловдив, където тима му,,Бистришките тигри “ игра против,,Ботев “.

„ Аз приветствам водачите и на „ Да, България “ и на партията на смяната. Съветвам ги да не четат и да не гледат уеб сайтове и малките екрани, до момента в който не създадат държавно управление, тъй като тези, които биха споделили нещо против такова държавно управление, работят за сриване на цялата политическа система, а това са нови, шести поред предварителни избори, тоест злополука “.

Той съпостави обстановката с Гърция, която отива на нови избори. Обясни, че у нас партиите спорят дали да се гласоподава с машини или бюлетини, с четци или без, а там са измислили друго – партията победител на вота, взема „ бонус 50 депутати “.

Етикети: Бойко Борисов

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР