Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново е водач на листата

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново е водач на листата
Коментари Харесай

Ето листата на ГЕРБ-СДС за Пловдив

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов още веднъж е лидер на листата с претенденти за народни представители на коалиция ГЕРБ-СДС в 48-то Народно заседание от  Пловдив-град. Днес документите за регистрацията й бяха подадени в Районната изборна комисия за 16-ти многомандатен изборен регион.

„ Ясно е, че играем за победа, обичайно лидер в Пловдив е Бойко Борисов. Миналата година беше тежка, беше динамична. Видяхме смяната. Видяхме към този момент горчивия опит. Струва ми се, че българският народ няма да си прави повече опити и ще заложи на хора, които знаят и могат да извадят страната от хаоса и от тази нечувана рецесия “, съобщи юристът Радомир Чолаков.

Вторият в листата доцент Стефан Шилев акцентира, че ГЕРБ-СДС ще води рационална и толерантна акция, само че ще демонстрира негативите на някогашните ръководещи.

„ Народните представители, които ще бъдем определени от Пловдив, ще продължим да работим за града и за страната ни. Вие всички сте очевидци, че през последната година и половина в страната имаше безпорядък. Свидетели сме на това, че по време на четворната коалиция хората живеят по-зле –  инфлация, понижена покупателна дарба, мигрантски напън, неистини. Това би трябвало да се спре. ГЕРБ сме потвърдили, че можем да управляваме в полза на хората и имаме решение на проблемите. Ще поставим доста старания и се надявам, че жителите ще припознаят в нас хора, на които може да се има доверие “, съобщи още доцент Шилев.

Третият в листата – скулпторът Вежди Рашидов, се явява за четвърти път от Пловдив. „ Това е градът с който съм обвързван прочувствено “, съобщи някогашният министър на културата. Той напомни единствено част от направеното за града при ръководството на ГЕРБ

„ Какво напавихме ние – двете базилики; спектакъл, който цели три държавни управления – две служебни и на Орешарски, бяха оставили в сажди; площад Централен, ремонтираното музикално учебно заведение, Европейска столица на културата… Пловдив е по-стар град от Рим. Пловдив е един европейски хубав град “, съобщи Вежди Рашидов.

Целта ни е да увеличим поддръжката си в Пловдив на изборите на 2-ри октомври, с цел да продължим и в 48-мото Народно заседание да работим в полза на хората, на Пловдив и на България, безапелационни са представителите в кандидатската листа на ГЕРБ-СДС за 16-ти МИР.

Ето и цялостната листа:

1. Бойко Методиев Борисов

2. Стефан Иванов Шилев-еколог

3. Вежди Летиф Рашидов – ваятел

4. Радомир Петров Чолаков – правист

5. Спас Атанасов Шуманов – Финанси и право

6. Йосиф Божидаров Танев – студент по право

7. Валерия Тодорова Славова – доктор

8. Валентин Николов Василев – икономист

9. Петър Георгиев Троянов – инженер

10. Тони Танева Симидчиева- икономист

11. Мирослав Тенев Тенев – правист

12. Ангел Тодоров Хаджийски – машинен инженер

13. Йордан Илиев Илиев – учител

14. Кольо Бориславов Пашов – електроинженер

15. Таня Благоева Гешева – студент по фармация

16. Александър Димитров Радев – управител

17. Георги Ангелов Юруков – управител

18. Георги Илиев Кумчев – икономист

19. Ангел Иванов Славов – икономист

20 Емил Георгиев Русинов – икономист

21. Даниела Асенова Митева – лингвист

22. Адриана Димитрова Генчева – икономист
Източник: plovdiv-online.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР