Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново е на обиколка в

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново е на обиколка в
Коментари Харесай

Борисов: Народът скоро ще разбере измамата

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов още веднъж е на обиколка в страната. Сега той е на среща със земеделци в гр. Исперих. Пред него те споделят проблемите в бранша.

" Това, което е в този момент, е доста зле. Тези, които бяха преди вас, унищожиха земеделците! А ние сме земеделска страна ", означи кметът Гюнай Хюсмен.

Той добави, че земеделците изпитват големи компликации поради скъпите торове.

Бившият аграрни министър Десислава Танева означи, че година и половина сме имали ръководство, което не е защитило нито една посока в земеделието. Тя моли да се върне Плана за напояване.

„ Страни като Гърция, Румъния включиха промени в напоителната инфраструктура. Единственият късмет на нашия бранш остава тоталната рационализация на напоителната система. По отношение на зърнените коридори от Украйна България не сложи въпроса за застрашаването сигурността на нашите фермери “, изясни още Танева.

Местните хора означиха, че фонд „ Земеделие “ твърди - загубите за земеделието са 100 милиона лв..

„ Ама какви 100 милиона? Това са им комисионите! “, разяснява Борисов.

„ Като видите, че грее слънце, значи е ден. Само на това ще вярвате. Иначе - не. Това са измамници! “, съобщи той във връзка с държавното управление на Кирил Петков и ръководството на „ Промяната “.

„ Те последния ден сложиха маските, днеска слушам, че споделят - не слагайте маските. Малко да се осъзнаят... От министър на Българска социалистическа партия в земеделието се предава на министър от Българска социалистическа партия в земеделието. А вие ми говорите за проекти! “, съобщи Борисов.

„ Още малко би трябвало на народа, с цел да разбере измамата. Последните издихания излизат едно по едно - 100 милиона изгубили от фонд „ Земеделие “, милиард от друга... “, разяснява още водачът на ГЕРБ.

Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР