Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново е на обиколка в

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отново е на обиколка в
Коментари Харесай

Борисов: Народът скоро ще разбере измамата

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов още веднъж е на обиколка в страната. Сега той е на среща със земеделци в гр. Исперих. Пред него те споделят проблемите в бранша.

" Това, което е в този момент, е доста зле. Тези, които бяха преди вас, унищожиха земеделците! А ние сме земеделска страна ", означи кметът Гюнай Хюсмен.

Той добави, че земеделците изпитват големи компликации поради скъпите торове.

Бившият аграрни министър Десислава Танева означи, че година и половина сме имали ръководство, което не е защитило нито една посока в земеделието. Тя моли да се върне Плана за напояване.

" Страни като Гърция, Румъния включиха промени в напоителната инфраструктура. Единственият късмет на нашия бранш остава тоталната рационализация на напоителната система. По отношение на зърнените коридори от Украйна България не сложи въпроса за застрашаването сигурността на нашите фермери, " изясни още Танева.

Местните хора означиха, че фонд " Земеделие " твърди - загубите за земеделието са 100 милиона лв..

" Ама какви 100 милиона? Това са им комисионните! ", разяснява Борисов.

" Като видите, че грее слънце, значи е ден. Само на това ще вярвате. Иначе - не. Това са измамници! ", съобщи той във връзка с държавното управление на Кирил Петков и ръководството на " Промяната ".

" Те последния ден сложиха маските, днеска слушам, че споделят - не слагайте маските. Малко да се осъзнаят... От министър на Българска социалистическа партия в земеделието се предава на министър от Българска социалистическа партия в земеделието. А вие ми говорите за проекти! ", съобщи Борисов.

" Още малко би трябвало на народа, с цел да разбере измамата. Последните издихания излизат едно по едно - 100 милиона изгубили от фонд " Земеделие ", милиард от друга... ", разяснява още водачът на ГЕРБ.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР