Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на журналистически въпроси за

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на журналистически въпроси за
Коментари Харесай

Борисов за Божков: Решил човекът, върнал се

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов отговори на журналистически въпроси за завръщането на Васил Божков. „ Решил индивидът, върнал се, какво повече да разясня “, сподели някогашният министър председател.

Хиляди пасажери идват и се връщат. Това го коментирахме няколко години поред. Ние сме дали показания, обяснили сме всичко. Последните години виждате приходът в хазарта какъв брой е по-голям, уточни още Борисов.

„ Ние сме защитили интереса на страната. Видяхте какви неистини, компромати, сглобки направиха през тези три години и нито една не е вярна. Истината ще спечелва “, уточни Борисов.

„ Аз в действителност се надявам господин Божков да се е върнал да си реши въпросите с правораздаването. Ако е почтен, да си почисти името. Ако е отговорен, имаме си правосъдна система. Никакво терзание, тъй като от него, от
хазарта това, което съм коментирал, съм го споделил и в прокуратурата. На няколко разпита сме били “, сподели още той.

Във връзка с идните локални избори Борисов съобщи, че на доста места претендентите за кметове ще бъдат същите, като засяга кметът на Враца Калин Каменов.

„ Притеснително е това, което става с горивата. Без никакво съображение спекулативно във времето когато хората пътуват най-вече стартират да се подвигат изненадващо цените с по 30-40-50 стотинки “, добави Борисов.

Той разясни, че би трябвало да стане ясно какво е предиздвикало вътрешния министър да смени регионални ръководители на полицейските структури.

„ В момента еднолично партията на смяната поголовно подменя всичко единствено с нейни фрагменти без да се разяснява. Ако това е сглобката, не виждам по какъв начин ще продължим да участваме. Търново-Русе, „ Хемус “ не се вършат “, сподели още Бойко Борисов.

За още забавни вести, изявленията, разбори и мнения харесайте!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР