Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че в момента контрабандата

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че в момента контрабандата
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Контрабандата е страховита! Ето защо смениха шефовете на НАП и митниците ВИДЕО

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи, че сега контрабандата в страната е " страховита ".

" И не е единствено със зърното. Не инцидентно през днешния ден са заменени шефовете на митниците, на данъчното. Много скоро техните гласоподаватели ще схванат по какъв начин са се облагодетелствали и с какъв брой. Виждате, че на всичките наши въпроси служебното държавно управление всеки ден дава отговори. И те са безпорядък, безпорядък, злополука и всичко останало ", настоя той на среща със земеделци в Исперих.

Бойко Борисов съобщи, че продоволствена рецесия в страната няма, само че такава била изкуствено основана от държавното управление на Кирил Петков, съобщи БНР.

Борисов поддържа апела на Десислава Танева, някогашен аграрни министър, да бъде върнат Плана за напояване.

Земеделски стопани се оплакаха на Бойко Борисов, че ръководещите след него са ги унищожили. Огромни били компликациите поради скъпите торове.

Десислава Танева пък означи, че ръководството на страната за година и половина не е защитило нито една сфера в земеделието.

Относно оповестените от Държавен фонд „ Земеделие “ загуби в размер 100 милиона лв. от Програмата за развиване на селските региони, Бойко Борисов съобщи:

" От министър на Българска социалистическа партия в земеделието се предава на министър от Българска социалистическа партия в земеделието. А вие ми говорите за проекти... Всичко е неистина и машинация. Още малко би трябвало на народа, с цел да разбере измамата. Тя не е смяна, а машинация. Последните издихания на измамата излизат едно по едно, всичките наши изказвания и въпроси в този момент служебното държавно управление всеки ден дава отговори и те са безпорядък, безпорядък, злополука...100 милиона изгубили от фонд " Земеделие ", милиард от друга ", пресметна Борисов.

" Защо би трябвало да се коалираме? Няколко служебни държавни управления на Радев чегъртаха ГЕРБ и обясняваха какъв брой е неприятно... Последната партия, която могат да заподозрат във връзки с Радев, е нашата. Но се надявам той да откри най-малко за някои от проблемите механизми да ги реши ", съобщи Бойко Борисов.

За идните избори Борисов сподели:

" Надяваме се този път да бъдат почтени, тъй като Рашков и компания преследваше единствено една, може би две партии. Много разгадавам на президента, тъй като той стои зад машинното гласоподаване, да обезпечи оптимално транспарантни, почтени, с цел да може хората да не губят тотално доверие в машините ".

" Ако народът не се усети фактически да направи доста дребен резултат за " Промяната ", ще има още един стадий, в който народът ще се гърчи. Искате ли да ви кажа по какъв начин Гълъб Донев ще прави бюджет? - Перо по перо. - Казвам го с най-хубаво възприятие ", съобщи още Борисов.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР