Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че ще търси разговори

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че ще търси разговори
Коментари Харесай

ГЕРБ ще търси разговори с други партии за бъдещо управление по конкретни принципи

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи, че ще търси диалози с други политически сили за бъдещо ръководство на страната. Преговорите ще са основани на съответни правила.

" И в най-тежки времена водачите на партиите по време на войните са развявали бели флагове, с цел да се съберат и да потърсят мир - поради децата и майките. Г-н Петков сподели, че няма да договаря с ГЕРБ, Възраждане, Движение за права и свободи и Има Такъв Народ. Ами ти с другите две падаш и оставаш в същото състояние, както беше ГЕРБ - максимален си, само че дребните желаят да си играят с различен. Накрая може да останем с Кирил Петков съпротива - двете най-големи партии и да оставим дребните да си ръководят. " - съобщи Борисов.

Лидерът на ГЕРБ уточни като съдружник всяка партия, която отстоява и работи за влизането на България в еврозоната, приемането на еврото, разширението на Западните Балкани, цялостното диференциране на доставките на газ, етническата приемливост, осъждането на съветската експанзия, участието в НАТО, спазването на Маастрихтските критерии по отношение на бюджета- Борисов, уточни, че постоянно държавните управления на ГЕРБ са били в остатък.

" Ще сложим различен репер - нашите разграничителни линии ще са правила, а не дали харесва Христо Иванов. Нека да не дефинираме водачът какъв е, а да забележим - по активността на партиите, ще ги познаете. " - съобщи Борисов.

По думите му Кирил Петков е подвел евроатлантическите ни сътрудници, демонстрирайки мощ по отношение на Република Северна Македония, а през днешния ден още веднъж е блокирал процеса като е хвърлил тематиката на Народното събрание.

" Виждате ли подлостта - той се пробва да контракти нещо, само че след това да каже, че Народното събрание го е решил. И да върви в Брюксел да се хвали какво е направил. Петков сподели, че не може да направи нищо за Северна Македония и Албания. Те счупиха страната и в този момент, в случай че ние продължим в техния дух, ще дочупим нещата. И нашите деца къде ще живеят? Те ще си тръгнат, а нашите деца? " - съобщи той.

Бойко Борисов е във Варна за среща на Жени-ГЕРБ.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР