Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че ще съди министъра

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че ще съди министъра
Коментари Харесай

Да каже коя е банката: Борисов обяви, че ще съди Бойко Рашков за клевета

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи, че ще съди министъра на вътрешните работи Бойко Рашков , поради изказванието, че има банка, обвързвана с някогашния министър председател, през която са минавали източени от бюджета пари.

По-рано през днешния ден Рашков и сподели, че десетки милиони са изтекли от бюджета по времето на ръководството на ГЕРБ. Тези средства, по думите му, са минали през банка, обвързвана с Бойко Борисов.
 Рашков даде обещание още арести поради Хемус, средствата минавали през банка, обвързвана с Бойко Борисов Рашков даде обещание още арести поради " Хемус ", средствата минавали през банка, обвързвана с Бойко Борисов
" Има арестувани за злоупотреби по строителството на автомагистрала " Хемус ", само че ще има и още ". Това разгласи вътрешният министър Бойко Рашков,...

" Аз банка нямам ", безапелационен беше Борисов на конференция в централата на партията и добави, че това изказване е " върха на наглостта ". " В момента са доста обезпокоени виждат, че не им се получават нещата и желаят да създадат операция ", изясни някогашният министър председател. 

" Как ще съм притежател на банка, всеки притежател е проверяван от ЕЦБ. Кажете коя е банката, с цел да можем да ви осъдим, с цел да може банката да се отбрани. Като е излязъл да приказва - да каже всичко ", прикани още той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР