Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че ще предложи въвеждане

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че ще предложи въвеждане
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Ще предложим таван за цената на бензина и нафтата

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи, че ще предложи въвеждане на таван за цената на горивата по сходство на Унгария

Пред симпатизанти в с. Лиляче, община Враца, където партията му завоюва победа на кметските избори, той съобщи, че "държавата е аварирала " и атакува ръководещите за високите цени.

„ Ще предложим таван за цената на бензина и нафтата. Крадат по лев и 20 и нагоре. Сега ще ни взимат от налозите на нас, с цел да компенсират на някого 25 ст./л. Защо от всички ще взимаме налози, с цел да компенсираме тази нелепост? Затова желаеме таван 2,70 лв. “, сподели Борисов, предава.

Припомняме, че от началото на уикенда в действие е отстъпката за 25 стотинки на литър за жителите в бензиностанциите у нас.

Борисов предлага и ишлемето на "Лукойл " единствено за България да употребява дерогацията на Европейски Съюз. "Пак ще излезе 2,70 лв.. Ако управлявах аз с моите специалисти, и пътят ви щеше да е издигнат, и бензин и нафта щеше да има на 2,70 лв.. Цената на тока умерено можем да я вържем към 100 лв. ", сподели той и повтори тезата си, че тя не била привнесена инфлация, тъй като България е производител.

"Ако имаше липса на „ Мерцедеси “, тогава инфлацията може да се привнесе, тъй като не произвеждаме. Токът се създава в България – два реактора имаме в Козлодуй. Има проблеми с житото, хляба. Производители сме №2 в Европа на слънчогледово семе, а олиото е скъпо. Имаме запас в Маришкия басейн, кое подвига цената на тока? ", попита Борисов.

Бившият министър председател регистрира какъв брой театри и читалища възстановили и обновили от ГЕРБ. Уличната мрежа и канализацията също не била на равнище, когато не управлявала партията на Борисов. „ Нужен е път, ВиК система, приходи за хората тук. Като имаш автомагистрала София-Лиляче – събота и неделя ще има гости. Затова се хвърлихме да вършим пътища. За година и половина „ Хемус “ щеше да е стигнала Велико Търново, а в този момент е пустота. Това е година и половина изгубено време и сега желаят да дезертират. Изобщо не вършиха сметка да вършат държавно управление “, нападна той "Продължаваме смяната " и съдружните им сътрудници.

„ Мисля, че Кирил Петков към този момент е станал представител, водещ, единствено спорта не знам дали води. И му поставят надпис „ Ексклузивно “ ", подлага на критика Борисов медийното отразяване на съперника си. "Освен че обезпечил газ, друго не споделя. Но не е обезпечил, зад себе си има история. Президентът Първанов подписа съглашението с азерите, след това го продължих аз, а аз и Ципрас – някогашният гръцки министър председател – направихме първата копка на гръцката връзка. Той (б.а. - Петков) отиде там и все едно страната е почнала от него. Ние приехме първия американски газ “, съобщи някогашният министър председател.

„ 2009 година заварихме най-тежката финансова и икономическа рецесия. Удържахме и тръгнахме нагоре, взехме решение я “, твърди някогашният министър председател и заприказва за свое бъдещо ръководство. Според ГЕРБ същинската социология се виждала на кметските избори в Нова Загора и с. Лиляче, където завоюваха.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР