Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че ако Николай Денков

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви, че ако Николай Денков
Коментари Харесай

Борисов: Ако Денков и Габриел не се разберат, ротация няма да има

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разгласи, че в случай че Николай Денков и Мария Габриел не се схванат - ротация на държавното управление няма да има. Борисов направи коментар пред кореспонденти в Народно събрание и за бежанците, пристигнали в България със аероплан през вчерашния ден, както и за земеделските митинги:

" Господин Петков сподели да си мълчим, а той всеки ден приказва, само че Денков и Габриел когато станат подготвени, в случай че се схванат, ще ви кажа. Ако не се схванат, имаме явен проект. Ако не се схванат - няма ротация ".

" Такава информация не може да има. Ще си платим тези три години, целия народ. Когато аз управлявах България, подобен аероплан нямаше да може да пристигна, това нямаше да се случи, точка. И нищо съдбовно няма. Хубавото от цялата работа е, че Министерство на вътрешните работи работи доста по-добре, " Гранична полиция " дава доста по-добри резултати и това го знам от сътрудниците извън, освен като тяхна информация, и мисля, че в този момент и с новата техника, и с всичко, което се прави за тях, последователно този проблем, нанесен ни в последните три години като вреда, на всички нас, ще се изчегърта ", уточни водачът на ГЕРБ.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР