Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обвини ПП и ДБ в

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обвини ПП и ДБ в
Коментари Харесай

Бойко: Дали съм стар? Политиката е като футбола - можеш или не можеш

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов упрекна Политическа партия и Демократична България в двоен критерий по най-важната тематика - природния газ. Гърчат се и пробват да изясняват и  се оплитат в лъжите си всекидневно, отсъди той на брифинг в централата на ГЕРБ.

" Днешното събитие е предизвикано от две заявления на " Да, България ". Приветстваме ги, че след няколко месеца схванаха защо става въпрос. “Демократична България ” се афишира изрично срещу връщането на “Газпром ” като снабдител на газ за България и упорства за ясна позиция по дейностите на служебното държавно управление от всички политически сили, които се дефинират за изповядващи евроатлантически полезности ". Ура, приятели! Браво! ", присмя се Борисов по повод  позицията на Демократична България, че изрично са срещу договарянията с " Газпром ".

" На 31 юли аз споделих, че ГЕРБ ще ръководи единствено с партии, които са за 100% диверсификация. Декларативно се обръщам към сътрудниците от другите партии - да приемем проектозакон за 100% диверсификация и против " Газпром " ", прикани Борисов.

Той напомни, че ГЕРБ са уредили цената на газа да е 37,71 лева " След " Промяната " цената е 298,20 лева и не ми говорете, че по този начин е на открито. Ние имаме до 31 декември контракт! Септември 315 лева, август 125 евро. Ето това, уважаеми господин Христо Иванов, Атанас Атанасов, ни докара " Промяната ". Хаос и съсипия! ", нападна той кабинета на Кирил Петков, в който участваха и Демократична България.

Защо ПП-тата и Демократична България са срещу " Газпром ", а в това време не са срещу " Лукойл "? Значи съветският газ не го желаят, а одобряват съветския нефт?! попита риторично Борисов. Това раздвояване на личноста го следя от години, отсъди той. По 40 милиона дневно изтичат всеки ден в България. 

Значи разваляш подготвен контракт и отиваш и толерираш съветския нефт, отсече водачът на ГЕРБ.

Цената по нашия контракт е ниска, а през медиаторите на Кирил и Асен е висок нТака Газпром печели два пъти.

Като огромна неточност Борисов посочи, че Политическа партия не са заели слотове. Те добре са знаели, че не могат да си пренесат полутечен газ на ръце, сподели някогашният министър председател.

И кантдидатът за президент за на пенсионна възраст. И освен там. В политиката е като във футбола - има можещи и неможещи, отсъди Борисов във връзка думите на Петков, че трябвало да се пенсионира.  



 
 
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР