Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обвини колегите си от Продължаваме

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обвини колегите си от Продължаваме
Коментари Харесай

Борисов към ПП-ДБ: Тези самонадеяни хора ни тласнаха в криза

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов упрекна сътрудниците си от „ Продължаваме Промяната – Демократична България ” в безразсъдно държание. „ Виновни са тези самонадеяни хора, които в желанието си да покажат какъв брой са велики, ни тласнаха в рецесия ”, добави той.

„ Всичко трябваше да се реши авансово по кое време, по какъв начин и за какво. Не знам за какво за толкоз неща не си държат на думата, а са се хванали, че на 6 би трябвало да се даде оставката. Можеше да се подаде в понеделник, вторник, сряда, четвъртък, когато сме прецизирали всичко ”, сподели още Борисов. 

Той каза, че няма никакъв апел към президента по отношение на консултациите. „ Изобщо, в тази ситуация, президентът не ни е отговорен. Той даже няма да желае да се забърква в тази каша, в която вкарахаме политическата система заради егото и гордостта на тези хора ”, е мнението на водача на ГЕРБ.

Според Борисов Николай Денков „ в никакъв случай не можеше да вземе решение, до момента в който не чуе Иван Модев, Кирил, Асен, една поредност хора ”. „ Как би се чувствал министър председател Денков, когато над главата му стоят още 4-5 водачи? Чувства ли се началник на това, което е? Аз не желая Мария Габриел да се усеща послушко или да усеща, че преди да каже нещо, би трябвало да се обади да пита някого ”, добави той.

 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР