Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов никога не пропуска възможността да

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов никога не пропуска възможността да
Коментари Харесай

Борисов се ядоса: Стига си ме държала, Беновска, ще ни изкарат гаджета!

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов в никакъв случай не пропуща опцията да се пошегува с репортерите. Появата му в Народното събрание в първия парламентарен ден му даде доста мотиви за това, тъй като той беше безусловно заобиколен от камери и микрофони във всеки вероятен миг.

Спрян да даде коментар за първите усещания от новия парламент, Борисов се отнесе относително общително към репортерите. Той спря да дава отговор на въпросите им едвам когато се оказа, че е застанал на рисково място, където някой може да се препъне.

Борисов реши да се реалокира, само че се оказа, че журналистката Илиана Беновска е безусловно увиснала на ръката му. Не е загадка, че до момента в който беше министър председател, тя беше една от любимките на Борисов в медиите. Вероятно по тази причина тя си е разрешила да се държи за водача на ГЕРБ, с цел да не падне.

„ Беновска, стига си се държала за мен, ще ни изкарат гаджета на следващия ден! “, скастри я Борисов в присъщия си жанр за поведение с публицистите. Както добре помним, точно той назова кореспонденти със станалото нарицателно определение „ мисирки “. Реакцията му провокира много усмивки.



Репортерите обаче повече желаеха да знаят по-скоро какво са си споделили Борисов и водачът на Демократична България Христо Иванов, с който са видени да си приказват неофициално на четири очи. Лидерът на ГЕРБ съобщи, че е обикновено да си приказва с Иванов, който в миналото е бил вицепремиер в негов кабинет. „ Аз и с Коцето… с господин Костадинов си приказвах “, сподели Борисов.

Здрависването на водачите на ГЕРБ и „ Възраждане “, разменените усмивки и реплики се трансформира в една от дребните сензации на първия парламентарен ден. Борисов и Костадинов се оказаха един до различен в пленарната зала и безусловно си протегнаха ръка през пътеката.



Като се има поради, че водачът на ГЕРБ упорства за евроатлантическо болшинство в Народното събрание, е „ Възраждане “ е най-далеч от евроатлантизма, в действителност е забавно на какво се смяха дружно двама. Разговорът  им провокира изненада и възбуденост даже и измежду депутатите на Борисов.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР