Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов не се е срещал и

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов не се е срещал и
Коментари Харесай

Борисов не е разговарял с Доган и се готви за здрава политическа битка с ДПС


Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов не се е срещал и не е разговарял с почетния . Това стана ясно от коментара му пред медиите в Партийния дом.

Нямам и работа да се срещам, сподели той.

Борисов отбрани промяната на фрагменти на ГЕРБ по места с лица от Движение за права и свободи с това, че партията му изгубила там изборите. Логично било спечелилият да има свои назначения. Затова водачът на ГЕРБ ще се срещне със своите и се закани на доста здрава политическа борба с Движение за права и свободи , с цел да си върне изгубените гласоподаватели.
 Борисов си приключил работата - победил на изборите и то потентно
Борисов си приключил работата - победил на изборите и то потентно

Костадин Костадинов бил новият Пеевски в Народното събрание

Бойко Борисов не е склонен да се заплащат хората с. Не даваме кеш на Украйна, изясни водачът на ГЕРБ. Всичко, с което оказваме помощ на Украйна, ни се заплаща, стана ясно от думите му.

В НАТО всички членки имали друго мнение. Ние постоянно сме били за мир, посочи Борисов. В момента вървят доста дейни договаряния това клане да спре, акцентира той.

Иначе, съгласно него, в българската политика влезнали доста дилетанти . Досега сме получили 60 милиона, а чакаме още 300 милиона. Помощта ни за Украйна се оценявала. Ако наши учители учат украинци на британски, ще ни се заплаща, както и лекуването на военни в наши санаториуми. Да спрат да си играят със страховете на хората, настоя Борисов.
 Томислав Дончев: Политическата система у нас е в дълбока рецесия
Томислав Дончев: Политическата система у нас е в дълбока рецесия

Опциите за разговор за сформиране на кабинет са изчерпани
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР