Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов настоя пред конгреса на Европейската

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов настоя пред конгреса на Европейската
Коментари Харесай

Борисов поиска пълноправно членство на България в Шенген на конгреса на ЕНП

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов настоя пред конгреса на Европейската национална партия, който се организира в Букурещ, за пълноправното участие на България и Румъния в Шенген.

Пред делегатите той призна, че няколко години българската граница не е била надеждна.

В същото време акцентира, че страната ни е направила всичко належащо, с цел да извърши всички условия за участие.

" Аз давам обещание, че ние ще създадем и вършим, тъй че австрийците и европейците да бъдат сигурни. На 60 км от тази зала е " Дунав мост " 2, където има опашка от ТИР-ове, това са работещи мотори, без санитарни възли – екологична злополука. Това не е работеща Европа - нито България, нито Румъния заслужава на мостовете с денонощия да стоят живи хора ", уточни той.

Борисов посочи помощта, която България продължава да оказва на Украйна: " Макар и нерешително държавно управление, само че доста мощен парламент, България може да каже, че е дала и помогнала на Украйна доста повече от огромните страни в Европа ".

Лидерът на ГЕРБ разгласи поддръжката на българската делегация на ГЕРБ-СДС за кандидатурата на Урсула фон дер Лайен за втори мандат отпред на Европейската комисия.

" Човекът, който направи извънредно доста – аскетски, само че доста работеше, беше нашият ръководител Урсула фон дер Лайен. Сега ни би трябвало мощен ръководител на Европейската комисия ", сподели Борисов.

Той разгласи и се обърна директно към нея: " Урсула, нашата делегация на ГЕРБ-СДС ще даде всички си гласове за теб и ще създадем такава акция, че с най-много евродепутати по-късно в Екологичен потенциал да го защитим ".
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР