Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов наруши забраната за агитация и

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов наруши забраната за агитация и
Коментари Харесай

Борисов си каза: Съжалявам, че гласувах за Терзиев, щом смята, че се шегувам

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов наруши възбраната за пропаганда и разкри за кого е дал своя вот на днешния балотаж. Той гласоподава с хартиена бюлетина и прикани симпатизантите си да гласоподават за техните районни кметове, само че изглеждаше очевидно тъмен и неудовлетворен.

За Борисов изборите за София са завършили предходната неделя и " в този момент избираме това, което имаме ".

" Съжалявам, че си сложих подписа и гласувах за Васил Терзиев. Той е непризнателен човек, щом счита, че се майтапя ", ядоса се Борисов на журналистическите въпроси за изказванията на Васил Терзиев. Иначе иронично подметна, че и той, като някогашния министър председател Иван Костов - нямал предпочитание да гласоподава за избран претендент за кмет, само че го правил. И съжали - че вместо на първи тур на локалните избори да се избере демократ в лицето на Антон Хекимян, в този момент се избирал Васил Терзиев.

" Така са вдигнали и такива предложения има в Банкя за пазаруване на гласове, не им прави чест на тези с морала. Гледам и машините се чупят в София и Варна. Като се счупи машината, превъртят през тях квитанциите ", разяснява Борисов. Борисов не желаят да му приказват нито за изборната интензивност. Тя, съгласно него, е изцяло разумна след повдигането на юмруците (намек за държанието на президента Румен Радев по време на митингите 2020 г.) и направи по този начин, че партиите да се ненавиждат и да се ненавиждат.

Според него има такава безпринципна работа в обединението, в която влизат " Продължаваме промяната ". Имат си нови ортаци, да си видят с кого играят и да не кажат след това, че президентът Румен Радев е неприятен, уточни Борисов, очевидно наскърбен и сърдит от резултатите на изборите.

Борисов даде да се разбере, че законодателството на ПП/ДБ няма да мине елементарно в Народното събрание, откакто стана ясно, че на следващия ден ще има изключително съвещание на Министерски съвет, на което би трябвало да се одобрят данъчните закони. Не пожела да отговори за промяна в службите и да разяснява поисканата от Денков оставка на шефа на ДАНС.

Оставете моята партия и моите симпатизанти на мен, отсече Борисов и с гняв се в профил от медиите.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР