Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов нарече управленската сглобка паянтова пред

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов нарече управленската сглобка паянтова пред
Коментари Харесай

Управленската сглобка е "паянтова": Борисов

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов назова управническата сглобка " паянтова " пред семинар на младежите в Сливен, само че застана зад триумфите на държавното управление с присъединяване на ПП-ДБ и с поддръжката на Движение за права и свободи.

Той посочи пред  така наречен вътрешна съпротива в ГЕРБ, визирайки главно Делян Добрев, че тези триумфи са посредством и на партия ГЕРБ.

Сред постигнатото Борисов открои отпадането на дерогацията за съветския нефт през март идната година, назова договорите за закупуване на ново оръжие на армията " историческо превъоръжаване ", акцентира значимостта на договорката за нуклеарното гориво и помощта за Украйна.

Пред младежите той цитира последното социологическо изследване, като разяснява, че партийната настройка при едни нови избори ще остане същата:

" Какво следва – нови избори. " Маркет линкс ", които въобще не ни обичат, дори бих споделил, че извънредно не ни обичат и харесват, ни дават 5-6% преднина, само че не дават нищо по-различно от днешно време ръководство. Да, знам какво ви се желае, само че през днешния ден е по този начин ", разяснява Борисов.

На двудневния семинар в Сливен младежи от цялата страна обсъждаха секторните политики на партията и бъдещо ѝ развиване.

 Снимка: БНТ
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР