Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи първи коментар за представянето

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи първи коментар за представянето
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Най-добрият начин да си върнем София е като я загубим

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов направи първи коментар за представянето на партията след локалния избор в неделя. Той прикани симпатизантите си да гласоподават по съвест на балотажа за кмет на София.

" По-добре държавна благосъстоятелност, в сравнение с държавна сигурност, както сподели Хекимян. Нека гласоподавателите гласоподават по съвест на балотажа в София ", съобщи той.

Кандидатът на ГЕРБ-СДС за кмет на София Антон Хекимян има 1800 гласа повече от гласовете, подадени за листата за общински съветници на ГЕРБ, което значи, че е привлякъл гласове от периферията, сподели още Борисов.

Той добави, че от партията имали и различен претендент за кмет на София, само че се оказало, че няма адресна регистрация и уседналост.

Борисов регистрира, че след локалните избори в неделя ГЕРБ печели на първи тур в 95 общини, от които 7 - регионални града. В 71 общини ГЕРБ е на балотаж, в това число в 17 регионални града.

" 537 094 дали своят вот за ГЕРБ, 1499 локални депутати в страната. ПП-ДБ имат 273 184 гласове в страната, 356 общински съветници. Дори Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи имат повече от Политическа партия в страната. Това са мандатите ", сподели водачът на ГЕРБ.

По думите му на национално равнище изборните резултати на ГЕРБ са отлични на фона на останалите политически обединения. Загубата на кметските избори в София била предстояща.

В София 3 години се водеше целенасочена офанзива от всички против Фандъкова и ГЕРБ. Най-добрият метод да си върнем София е като я загубим. Сега ние ще я спасим от спасителите, щото ги познавам тези хора - те не могат да работят, те са мързеливи.

" Защото с 23-ма общински съветници от 61, те имат опция да вършат болшинства - с Българска социалистическа партия сглобка, с " Възраждане " сглобка, с Има Такъв Народ сглобка или с нас сглобка. Само че три години те бяха безмилостни - всяка фуга, плочка, паве беше снимано от вас (медиите) и аз се надявам на вашата обективност и да мерите със критерий след няколко месеца ", добави Борисов.

Резултатът за мен в София е предстоящ и подобаващ след тази масирана офанзива против нас и приветствам спечелилите. Така е правилно и дано най-хубавият да победи! ", акцентира Борисов.

Борисов дефинира ниската изборна интензивност като наказване за цялата политическа класа,

Снбимка: БГНЕС
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР