Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов може да е провеждал неформални

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов може да е провеждал неформални
Коментари Харесай

Борисов и Ердоган може да са провели среща за кабинет с ДПС, твърди Стоян Михаелев от ДБ

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов може да е провеждал неофициални срещи с турския президент Реджеп Таип Ердоган към това да се направи държавно управление с Движение за права и свободи. Такива изказвания насочи депутатът от " Демократична България " Стоян Михалев в изявление пред " Нова телевизия ", като сподели, че е дочул сходна информация в коридорите на Народното събрание.

" Журналистите би трябвало да попитат Борисов, в този момент като беше в Турция, провел ли е неофициални срещи с някои от доста висшо равнище, който да го е предиздвикал да направи държавно управление дружно с Движение за права и свободи, тъй като Движение за права и свободи не би трябвало да са отвън властта ", сподели той.

Михалев посочи, че не е бил очевидец на сходна среща, само че е чул за нея в коридорите. По думите му зам.-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев неведнъж повтаря, че " към този момент не може да има ръководство без Движение за права и свободи ".

Миналата седмица беше обявено, че водачът на ГЕРБ е на посещаване в Истанбул, с цел да се срещне с Вселенския патриарх и с българските духовници от църквата " Свети Стефан ".

Михалев изясни също, че кандидатурата на Николай Габровски за министър председател в проектокабинета на ГЕРБ е ориентирана не към първия, а към третия мандат, и с нея се прави " поклон към Българска социалистическа партия ".

" Предлага се фигура, която не е политически ангажирана, с цел да я поддържа Българска социалистическа партия - тъй като това ще е формулата, зад която Българска социалистическа партия ще застане дружно с ГЕРБ ", твърди той.

Депутатът от " Демократична България " сподели, че не е наложително третия мандат да отиде при левицата, с цел да може това да бъде осъществено. Достатъчно е единствено Българска социалистическа партия и ГЕРБ да се съберат дружно с мандата на другия партия, с цел да могат да оправдаят дейностите си пред своите гласоподаватели.
Източник: boulevardbulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР