Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира пред журналисти в Пловдив,

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира пред журналисти в Пловдив,
Коментари Харесай

Борисов: Това са две безсмислени упражнения

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява пред публицисти в Пловдив, че е оптимист, че ще има държавно управление.

" Оптимист съм, въпреки всичко има и систематични партии, има и политици, които мислят, на този стадий и президентът Радев виждам, че е зает да се направи държавно управление, тъй като другояче цялата тежест ще падне върху него, на зимата в рецесията ", съобщи той.



" Трябва търпеливо без никакви страсти, без его, да забележим къде при кой мандат може това да се случи ", разяснява Борисов.

Според него е неуместно да се споделя, че ГЕРБ могат да дадат поддръжка без да влязат в държавно управление.

" Ами ние, в случай че ги подкрепим, на другия ден можем да ги свалим. Имате ли потребност от това - не. Асен Василев няма да гласоподава за F-16 и ние ще оттеглим поддръжката за държавно управление и те ще паднат. Ние не сме Слави Трифонов и като се хващаме за нещо, се хващаме устойчиво ", сподели водачът на ГЕРБ.

Затова той настоя за съвещателен съвет при президента, при който да се чуе коя партия би подкрепила в даден мандат другите, с цел да станат 121 гласа.

Помолен да разяснява поръчката на " Продължаваме Промяната ", че няма да поддържат първия мандат, Борисов сподели, че ГЕРБ няма да поддържа втория. " Значи стават две безсмислени извършения " , заключи той.

На въпрос какво чака от срещата с Политическа партия във вторник, Борисов отговори, че чака най-малкото Политическа партия да кажат по какъв начин си показват точка 13 от техните цели - 3 % недостиг.

Той уточни, че в този момент дефицитът е 6 %. " Т.е. би трябвало да режат, а не да дават ", добави Борисов.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР