Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира пред журналисти протеста на

...
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов коментира пред журналисти протеста на
Коментари Харесай

Борисов за протеста на земеделците: Вярвам на Денков и министрите

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов разяснява пред публицисти митинга на земеделците.

" Първо желая да поздравя държавното управление, зърнопроизводителите и всички браншове, които имат протестна подготвеност. Това, което от ден първи ги апелирам - да седнат и да договарят. Вчера го направиха, през днешния ден няма тапи в София и се надявам, в случай че тук нещо в Народно събрание би трябвало да се свърши да го решим, само че Министерски съвет да докара до дъно договарянията ", съобщи Борисов.

" Аз имам вяра на Денков, на министрите, които са били там на договаряния, каквото е належащо ще подпишат, договорят и каквото е належащо в Народно събрание ще се свърши. Вчера приказвах в 22:00 ч. след договарянията с Денков, да каже какво желае от мен и всичко съм приключил ", сподели още Борисов. Запозна ме по какъв начин вървят договарянията, имат цялостната ни поддръжка като парламентарна група в случай че трябват законодателни промени ", добави той.

Борисов съобщи, че е имало над 20 номинации за претенденти за кметове на София, предава 24 часа.

" Вчера една баба ми се обади и сподели " Айде бе кажи го тоя претендент за кмет ", ГЕРБ е демократична партия, в нея има заседание, имам над 20 номинации за претендент за кмет на София. Изчакайте няколко дни, ще ви събера в централата и ще го разглася ", сподели Борисов.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР